Beroepsvereniging

Praktijkdruk.nl lid van beroepsvereniging YI (NBCG YI)

Vanaf 01.10.2010 is Praktijkdruk.nl toegelaten als praktiserend lid tot de Nederlandse Vereniging voor Chinese Geneeswijzen.

De Nederlandse Beroepsvereniging voor Chinese Geneeswijzen Yi is opgericht in 2006. Sindsdien is er veel veranderd. Zo heeft de beroepsvereniging voor alternatieve zorgaanbieders maar met name voor de consument een keurmerk ontwikkeld. Dit stelt u als consument in staat om op eenvoudige wijze te zien of u met een vakbekwaam behandelaar van doen heeft.

Het keurmerk garandeert u dat Praktijkdruk.nl een erkende opleiding heeft genoten, beschikt over een officieel erkend diploma, een praktijk voert volgens de hygiënenorm van CITES.

Het keurmerk wordt jaarlijks verstrekt en ieder jaar opnieuw beoordeeld door een controle. Tevens controleert Yi steeksproefgewijs onder de patiënten de kwaliteit van Praktijkdruk.nl. Op die manier kan Yi de kwaliteit van de zorg blijven waarborgen.

Bijkomend voordeel is dat uw behandeling bij Praktijkdruk.nl (afhankelijk van uw polis) door het lidmaatschap bij Yi vergoed wordt door uw verzekeringsmaatschappij. Kijk hier voor aangesloten verzekeringsmaatschappijen.

(bron: Nederlandse Beroepsvereniging voor Chinese Geneeswijzen)